Mælkechokoladeis – den bedste cremede og bløde hjemmelavede is med mælkechokolade. Den lækreste mælkechokoladeis lavet på ismaskine. Jeg elsker is og især den hjemmelavede slags. Det er så nemt at lave is selv, og selvom jeg i denne opskrift bruger ismaskine, så kan man altså sagtens gøre det uden. Kom ismassen i en beholder, sæt beholderen i fryseren og rør i ismassen hver halve time indtil isen er frosset ind. Jeg har serveret isen med cookie stykker (fra denne opskrift) og friske hindbær. Helt uimodståeligt godt! Prøv også at tilsætte brownie stykker til isen, ligesom jeg har gjort her. Rigtig god fornøjelse!
Mælkechokoladeis
Ingredienser
MælkechokoladeisFremgangsmåde
Mælkechokoladeis
Pisk æg og sukker sammen til det bliver lyst og luftigt. Kog mælk, fløde og glukosesirup op i en gryde. Når det koger tages det af varmen og hældes over i æggemassen i en tynd stråle samtidig med, at der piskes. Hæld hele massen tilbage i gryden og kog det op til det får en tykkere konsistens og er ca. 83 C varm. Tag gryden af varmen og rør den hakkede chokolade i og stil derefter ismassen på køl. Når ismassen er kølet af køres den på en ismaskine. Kom isen i en beholder og derefter fryseren og frys den i mindst 6 timer. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar