Luftig kage med chokoladefrosting - Luftig kage med chokoladefrosting af mælkechokolade

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Luftig kage med chokoladefrosting

Luftig kage med chokoladefrosting – Opskrift på den lækreste luftige kage med chokoladefrosting af mælkechokolade. Denne kage er så nem at bage og er en virkelig lækker enkel kage. Kagen består af en luftig vaniljekage som toppes med en dejlig blød og lækker frosting med mælkechokolade. Frostingen kan sagtens laves med mørk chokolade i stedet for mælkechokolade.

Denne kage er en super god bradepandekage, som er perfekt at servere til fødselsdag, til brunchbordet, til picnic eller eftermiddagskaffen. Den kan med fordel bages dagen inden, den skal serveres, så den rigtig kan stå og bliver lækker på køl. Kagen kan også sagtens fryses.

Prøv også nogle af mine andre opskrifter på bradepandekager: Svampet chokoladekage, græskagerkage, kanelkage eller banankage. Rigtig god fornøjelse!

Luftig kage med chokoladefrosting

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 30 min.
I alt +1 t.

Ingredienser

Dej
Frosting

Fremgangsmåde

Dej

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Beklæd en form på ca. 30 x 40 cm med bagepapir.

Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt i en røreskål til en røremaskine. Brug gerne k-spaden til røremaskinen. Kom hele æg og æggeblommer i en skål. Hæld et æg i smørblandingen ad gangen imens der piskes. Bland hvedemel, bagepulver og salt i en skål. Hæld skiftevis melblandingen og mælk i røreskålen imens der piskes ved lav hastighed. Pisk godt så dejen er uden klumper. Hæld dejen i bageformen og bag kagen i ca.20-25 min. Lad kagen afkøle.

Frosting

Smelt chokoladen og lad den afkøle.

Pisk smør luftigt. Tilsæt flormelis og kakao og pisk det godt sammen. Tilsæt den afkølede chokolade og fløden skiftevis imens der piskes.

Smør frostingen på kagen og stil den på køl til frostingen har sat sig. Server kagen. Velbekomme!

 

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

6 kommentarer
  1. Kan den laves så den bliver højere, tænker på at lave talkage ud af den, og skære den igennem og sprøjte fyld i

Skriv en kommentar