Græskarkage med chokolade fudge frosting - Den bedste græskarkage
Opskrifter Livsstil Shop

Græskarkage med chokolade fudge frosting

Græskarkage med chokolade fudge frosting – Opskrift på den bedste svampede kage med græskar, chokolade fudge frosting og kaffe. Denne græskarkage lavet med hokkaido græskar, er meget nem at lave og den smager fantastisk. Kagen består af en dej med hokkaido græskarpuré, kaffe og en masse lækre krydderier. Alle ingredienser til dejen piskes sammen i en og samme skål og hældes i en form og bages. Det er altså den nemmeste dej. Ovenpå kagen er der en lækker blød chokolade fudge frosting med chokolade, kaffe, smør, flormelis og mælk. Frosting laves på en lidt speciel måde, da ingredienserne smeltes sammen og herefter piskes de med flormelis og tilsidst afkøles frostingen, til den er smørbar og kan smøres på kagen.

Kagen er perfekt at servere til eftermiddagskaffen og den er perfekt at bage dagen inden servering, så den rigtig kan trække smag. Rigtig god fornøjelse!

Opskriften er lavet i samarbejde med Nespresso, men dette indlæg er ikke en del af samarbejdet.

Kage, Bradepandekage til 8-10 personer
Ingredienser

Græskarpuré

400 g Hokkaido græskar, skåret i tern

2 spsk. brunfarin

50 ml vand

Græskarkage

275 g smør, blødt

300 g sukker

2 tsk. vaniljesukker

300 g mel

2 tsk. kanel

2 tsk. kardemomme

2 tsk. ingefær, stødt

1 tsk. revet muskatnød

2 spsk. bagepulver

6 æg

2 spsk. creme fraiche

50 ml kaffe, koldt

Chokolade fudge frosting

250 g mørk chokolade, hakket

150 g smør

200 ml mælk

50 ml kaffe

700 g flormelis

Fremgangsmåde

Græskarpuré

Kom græskartern i en gryde med brunfarin og vand. Kog det op til græskaret er mørt. Blend med en stavblender til en ensartet græskarpuré og lad det afkøle.

Græskarkage

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Kom alle ingredienserne inkl. græskarpuré i en røreskål og pisk dejen til en ensartet glat dej i ca. 1-2 minutter. Hvis du oplever at dejen skiller, så gør det ingen ting, den skal nok blive god alligevel. Beklæd en form på 25×25 cm med bagepapir. Hæld dejen i formen og bag kagen i ca. 25-30 minutter. Stik i kagen med en kødnål for at se om kagen er bagt. Lad kagen afkøle.

Chokolade fudge frosting

Kom chokolade, smør, mælk og kaffe i en gryde og lad det hele smelte sammen ved lav varme. Rør det sammen til en ensartet masse.

Hæld massen i en røreskål og pisk det i et par minutter. Tilsæt flormelis og pisk det sammen til en tyk og cremet masse. Hæld frostingen op i en beholder og afkøl den indtil den er smørbar, den må ikke blive alt for hård, så kan den ikke smøres over kagen.

Smør chokolade fudge frosting udover grækarkagen og server kagen. Velbekomme!

 

 

Bedøm denne ret

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.