Svampet drømmekage med ekstra kokosfyld - Opskrift på den bedste drømmekage
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Svampet drømmekage med ekstra kokosfyld

Svampet drømmekage med ekstra kokosfyld – opskrift på den bedste drømmekage. Drømmekage, det er og bliver min yndlingskage! Et stykke lun drømmekage og et koldt glas mælk… hvem elsker ikke det? Jeg fik sådan lyst til at bage drømmekage i dag til eftermiddagshyggen, og jeg er simpelthen nødt til at dele opskriften med jer. Det er virkelig den bedste drømmekage! Kombinationen af den svampede kage og det sprøde kokosfyld er så lækker. Sådan en kage bringer sikkert minder frem hos de fleste, da det jo er en gammel klassiker. Vi har i hvert fald bagt den rigtig mange gange hjemme hos mig! God fornøjelse!

Svampet drømmekage med ekstra kokosfyld

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 40 min.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Drømmekage
Kokosfyld

Fremgangsmåde

Drømmekage

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Smelt smørret i en gryde og tilsæt fløden og stil det tilside. Pisk æg og sukker lyst og luftigt til en æggesnaps. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver sammen i en skål og pisk det i dejen skiftevis med smør/flødeblandingen. Kom dejen i en form ( min form er 26×40 cm) beklædt med bagepapir og bag kagen i 18 minutter.

Kokosfyld

Imens kagen er i ovnen laves kokosfyldet ved at smelte smør i en gryde. Tilsæt kokosmel, brunfarin og sødmælk og rør det godt sammen til en ensartet masse. Lad det boble lidt ved middelvarme under omrøring.

Sæt ovnen på 200 C.

Fordel kokosfyldet på kagen og bag kagen i yderligere 12-14 min., til fyldet er sprødt. Tag kagen ud og lad den køle af inden den nydes. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

9 kommentarer
    1. Øv, hvor ærgerligt. Det har jeg ikke lige været ude for, så kan ikke lige svare på, hvad der mon kan være gået galt…Jeg håber dog, at det smagte godt alligevel 🙂

Skriv en kommentar