Svampet drømmekage med ekstra kokosfyld - den bedste drømmekage
Opskrifter Livsstil Shop

Svampet drømmekage med ekstra kokosfyld

Svampet drømmekage med ekstra kokosfyld – det er og bliver min yndlingskage! Et stykke lun drømmekage og et koldt glas mælk… hvem elsker ikke det? Jeg fik sådan lyst til at bage drømmekage i dag til eftermiddagshyggen, og jeg er simpelthen nødt til at dele opskriften med jer. Det er virkelig den bedste drømmekage! Kombinationen af den svampede kage og det sprøde kokosfyld er så lækker. Sådan en kage bringer sikkert minder frem hos de fleste, da det jo er en gammel klassiker. Vi har i hvert fald bagt den rigtig mange gange hjemme hos mig! God fornøjelse!

Svampet drømmekage med ekstra kokosfyld

Ingredienser

Drømmekage:

4 æg

300 g sukker

100 g smør, smeltet

2 dl piskefløde

330 g hvedemel

2 tsk. vaniljesukker

2 tsk. bagepulver

Kokosfyld:

200 g smør

300 g kokosmel

300 g brunfarin

2 dl sødmælk

Fremgangsmåde

Drømmekage:

Tænd ovnen på 180 C varmluft. Smelt smørret i en gryde og tilsæt fløden og stil det tilside. Pisk æg og sukker lyst og luftigt til en æggesnaps. Bland mel, vaniljesukker og bagepulver sammen i en skål og pisk det i dejen skiftevis med smør/flødeblandingen. Kom dejen i en form ( min form er 26×40 cm) beklædt med bagepapir og bag kagen i 18 minutter.

Kokosfyld:

Imens kagen er i ovnen laves kokosfyldet ved at smelte smør i en gryde. Tilsæt kokosmel, brunfarin og sødmælk og rør det godt sammen til en ensartet masse. Sæt ovnen på 200 C. Fordel kokosfyldet på kagen og bag kagen i yderligere 10 minutter, til fyldet er sprødt. Tag kagen ud og lad den køle af inden den nydes. Velbekomme!

Bedøm denne ret

7 Comments
  1. Det blev en meget meget tør topping med al det kokosmel i. Der skal bestemt ikke 300g i. Højst det halve.

  2. Den er da den dummeste opskrift. Har fulgt den til punkt og prikke, og alligevel er kagen ikke bagt færdig i midten… sikke noget rod, der findes bedre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven