Loaded fries med ostesauce - Opskrift på loaded fries med ostesauce
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Loaded fries med ostesauce

 

Loaded fries med ostesauce – Opskrift på de lækreste loaded fries med ostesauce, bacon og hvidløgsdressing. Loaded fries er så godt og meget nemt og hurtigt at lave. Loaded fries er pommes frittes med ostesauce og en masse lækre toppings. Det er en ret som er perfekt at servere en fredag aften, når man har tømmermænd eller når man bare har lyst til noget snasket, fedtet og lækkert mad.

Opskriften på ostesaucen er virkelig nem, da den kun består af to ingredienser, nemlig creme fraiche og cheddarost. Ostesaucen kan også bruges til chips og især til nachos. Jeg har vendt finthakkede jalapenos i ostesaucen, for at gøre den spicy, men det kan man blot undlade, hvis man ikke er til den stærke side.

Prøv også min opskrift på nachos med lækre toppings eller luksus fritter med feta og urter. Rigtig god fornøjelse!

Loaded fries med ostesauce

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Ostesauce
Hvidløgsdressing
Derudover

Fremgangsmåde

Ostesauce

Varm creme fraichen op i en lille gryde ved middelvarme. Tilsæt et stykke cheddarost ad gangen og rør det godt rundt til det smelter. Rør saucen godt igennem, så du er sikker på at alt ost er smeltet. Rør evt. finthakkede jalapenos i.

Hvidløgsdressing

Rør mayonnaisen ud i creme fraichen og smag til med hvidløg, salt og peber.

Loaded fries med ostesauce

Bag pommes frites i ovnen som angivet på pakken. Kom pommes frites op i et fad. Fordel ostesaucen og hvidløgsdressingen udover. Pynt med bacon, rødløg, evt. jalapenos og frisk persille. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar