Kyllingelår i airfryer - Saftige kyllingelår med marinade i airfryer
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kyllingelår i airfryer

Kyllingelår i airfryer – Opskrift på saftige og marinerede kyllingelår tilberedt i airfryer. Disse kyllingelår er super nemme og virkelig lækre. Kyllingelår i airfryer er super hurtigt at lave. Her har jeg marineret kyllingelårene i en marinade bestående af soya, honning, ketchup, brun farin, limesaft, olie, salt og peber. De er både søde og salte og skindet bliver dejlig sprødt.

Kyllingelårene kan serveres til aftensmaden sammen med f.eks. denne salat med agurk, feta og avocado og den lækreste bearnaisekartoffelsalat.  Prøv også mine andre airfryer opskrifter lige her. Rigtig god fornøjelse!

Kyllingelår i airfryer

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning 25 min.
I alt 1 t. 25 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Rør ingredienserne sammen til marinaden i en skål og kom kyllingelårene i marinaden. Vend det hele godt rundt. Stil kyllingelårene på køl i marinaden i min. 1 time, men gerne natten over.

Tilbered kyllingelår i airfryer i 25 min. ved 180 C.

Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar