Kyllingefrikadeller med squash og feta – opskrift på de lækreste kyllingefrikadeller med squash og feta. Disse frikadeller med hakket kyllingekød smager virkelig godt. Kyllingefrikadeller er et lækkert alternativ til de almindelige frikadeller. Frikadellerne kan serveres til mange ting, f.eks. på hjemmebagt rugbrød, til kartoffelsalat, til madpakken, skovturen, buffeten eller bare lige som en hurtig snack. Opskriften giver ca. 12 frikadeller, men de kan også laves mindre og f.eks. kommes i hjemmebagt pitabrød med dressing og grøntsager. Prøv også denne græske salat sammen med. Frikadellerne kan laves i dobbeltportion og så kan den ene halvdel fryses ned. Rigtig god fornøjelse!
Kyllingefrikadeller med squash og feta
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i en skål (enten en skål til røremaskine eller bare en alm. skål).
Rør farsen sammen.
Rør endelig ikke for meget i farsen, for så bliver den for tynd, den skal blot lige røres sammen til den er sammenhængende.
Lad farsen hvile på køl i 1 time, så den kan sætte sig og suge en masse god smag fra ingredienserne.
Varm en pande op med alt smørret.
Lad smørret “bruse af” og form farsen til 12 frikadeller.
Steg frikadeller i ca. 10 minutter ved middelhøj varme.
Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar