Kartoffelfrikadeller med cheddar og majs - Vegetariske deller
Opskrifter Livsstil Shop

Kartoffelfrikadeller med cheddar og majs

Kartoffelfrikadeller med cheddar og majs – Opskrift på de lækreste grøntsagsfrikadeller med revet kartoffel, majs og cheddar. Disse vegetariske deller er så gode og lækre. Jeg elsker deller, både dem med kød, men også dem uden kød. De her er med revet kartoffel, revet cheddar ost, majs, løg og hvidløg. De er virkelig nemme at lave og kan sagtens fryses ned, hvis ikke de alle bliver spist.

Prøv også mine andre opskrifter på deller lige her. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Grøntsagsdeller til 4-6 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Kartoffelfrikadeller med cheddar og majs (ca. 15 stk.)

2-3 store bagekartofler, revet (400 g revet)

2 æg

150 g cheddar, revet

150 g majs

75 g hvedemel

2 løg, hakket

2 fed hvidløg, hakket

2 tsk. salt

Peber

Olivenolie til stegning

 

Fremgangsmåde

Kartoffelfrikadeller med cheddar og majs

Riv kartoflerne og klem så meget væde ud som muligt.

Bland de revne kartofler med de resterende ingredienser og rør det sammen til en ensartet og formbar masse.

Varm en pande op med olie (så det dækker bunden af panden). Form massen til ca. 15 flade frikadeller. Steg ca. 4 frikadeller af gangen i 4 minutter på hver side ved middelvarme. De skal bliver gyldne og sprøde og kartoflerne skal være møre. Giv dem hellere lidt længere tid, ved lav varme, så de ikke bliver for mørke inden kartoflerne er blevet møre. Steg alle frikadellerne.

Læg dem herefter på køkkenrulle, så det kan suge fedtet. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.