Asiatiske kødboller - Opskrift på asiatiske kødboller i teriyaki sauce
Opskrifter Livsstil Shop

Asiatiske kødboller

 

Asiatiske kødboller – Opskrift på smagfulde asiatiske kødboller eller asian meatballs i lækker teriyaki sauce. Disse asiatiske kødboller er så gode, og så er de tilmed utrolig nemme at lave. Kødbollerne laves ved at enten hakket svinekød eller hakket kyllingekød blandes sammen med bl.a. hvidløg og ingefær. Farsen formes til små kødboller, som bages i ovnen. Herefter laves der en lækker klistret, smagfuld og sødlig teriyaki sauce, som kødbollerne steges i. En virkelig lækker måde at spise kødboller på.

Asiatiske kødboller

Asiatiske kødboller er så lækre. De minder lidt om de kødboller, som man kan få hos Sticks n Sushi. Kødbollerne kan bruges til mange forskellige retter. De kan serveres med stegte nudler og grøntsager eller sammen med ris og grøntsager. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen.

Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Kødboller, Frikadeller til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Kødboller

800 g hakket svinekød eller kyllingekød

1 æg

2 spsk. sesamfrø

2 spsk. soya

2 fed hvidløg, revet

1 spsk. ingefær, revet

Peber

Teriyaki sauce

2 dl teriyaki sauce

2 spsk. soya

1 spsk. flydende honning

1 fed hvidløg, revet

1 spsk. ingefær, revet

Derudover

2 stængler forårsløg, hakket

Sesamfrø

 

 

Fremgangsmåde

Kødboller

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Rør hakket kød sammen med de øvrige ingredienser til en ensartet og sammenhængende masse. Form massen til ca.22-24 små kødboller. Placer kødbollerne på en bageplade med bagepapir. Bag kødbollerne i ca. 10 minutter.

Teriyaki sauce

Kom ingredienserne på en pande og lad det simre og tykne. Tilsæt kødbollerne og lad det stege med, sådan så saucen fordeles på alle kødbollerne. Server straks kødbollerne med et drys forårsløg og sesamfrø. Velbekomme!

 

 

 

Bedøm denne ret

2 Comments
  1. Hej Frederikke

    Det ser vildt lækkert ud!
    Har du en nudelopskrift du vil anbefale at lave til?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.