Kylling med citron og hvidløg - Opskrift på lækker ret med kylling
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kylling med citron og hvidløg

Kylling med citron og hvidløg – Opskrift på nem og lækker aftensmadsret med kylling, citron og hvidløg. Denne nemme hverdagsret er super lækker og hurtig at lave. Retten består af kylling som skæres i tern og marineres i soya, honning, hoisin sauce og kartoffelmel. Kyllingen steges med masser af hvidløg og løg og citron skåret i både. Det er en dejlig smagfuld ret som er perfekt at servere sammen med kogte ris. Kyllingen kan også serveres i pitabrød eller i fladbrød og madpandekager.

Jeg har brugt kylling her, men man kan også bruge svinekoteletter eller oksekød skåret i tern eller strimler. Prøv også min opskrift på marry me chicken eller min opskrift på citronkylling med smørsauce. Rigtig god fornøjelse!

Kylling med citron og hvidløg

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Kylling med citron og hvidløg
Desuden

Fremgangsmåde

Kom kyllingen i en skål og tilsæt citronsaft, soya, honning, hoisin sauce og kartoffelmel. Vend det godt rundt og lad det stå på køl i 30 min.

Varm en pande op med olie og steg kyllingen herpå i ca. 5 min. Tilsæt løg, hvidløg og citron i halve skiver. Steg det hele godt i ca. 10 min. Krydr med salt og peber.

Server kylling med ris og pynt med persille og sesamfrø. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar