Kylling i cremet peanutbutter sauce - Opskrift på kylling i cremet peanut butter sauce
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kylling i cremet peanutbutter sauce

Den lækreste ret med kylling i cremet peanutbutter sauce. Jeg serverede denne ret for min familie, og alle var vilde med den! Saucen består af en masse lækre ingredienser bl.a. peberfrugt, kokosmælk, lime og ikke mindst peanutbutter, som gør saucen dejlig cremet. Retten kan serveres med ris, fintsnittet spidskål eller blomkålsris og drysses med peanuts, forårsløg og persille/koriander. Retten kan sagtens fryses ned, så der er mad til de dage hvor det skal gå ekstra hurtigt med aftensmaden. Prøv også min lækre butter chicken eller min vegetariske massaman curry. Rigtig god fornøjelse!

Kylling i cremet peanutbutter sauce

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Kylling i cremet peanutbutter sauce
Derudover

Fremgangsmåde

Kylling i cremet peanutbutter sauce

Svits peberfrugter, løg og hvidløg i olivenolie i en sauterpande. Tilsæt kyllingen og brun den af ved høj varme. Tilsæt rød karry. Skru ned på middelvarme og tilsæt kokosmælk og lad retten stå at simre lidt. Rør peanutbutter ud i saucen til saucen bliver dejlig cremet. Smag retten til med fish sauce, limesaft, soya, salt og peber, evt. sukker. Lad retten stå at simre i 15 minutter eller imens du koger ris.

Server retten med ris, fintsnittet spidskål eller blomkålsris og drys med peanuts, forårsløg og persille/koriander. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

6 kommentarer
    1. Kokosmælken gør retten cremet, så den bliver ikke så cremet med mælk 🙂 Men det kan sagtens bruges 🙂

  1. Hej Frederikke ? Tusind tak for lækre opskrifter! Der står i denne opskrift på at der skla hvidløg i, men der er ikke angivet hvor meget.. Kan du hjælpe med det?

Skriv en kommentar