Opskrifter Livsstil Shop

Kylling i cremet peanutbutter sauce

Den lækreste ret med kylling i cremet peanutbutter sauce. Jeg serverede denne ret for min familie, og alle var vilde med den! Saucen består af en masse lækre ingredienser bl.a. peberfrugt, kokosmælk, lime og ikke mindst peanutbutter, som gør saucen dejlig cremet. Retten kan serveres med ris, fintsnittet spidskål eller blomkålsris og drysses med peanuts, forårsløg og persille/koriander. Retten kan sagtens fryses ned, så der er mad til de dage hvor det skal gå ekstra hurtigt med aftensmaden. Prøv også min lækre butter chicken eller min vegetariske massaman curry. Rigtig god fornøjelse!

Kylling i cremet peanutbutter sauce

Varme retter til 4-6 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 45 min.
Ingredienser

Kylling i cremet peanutbutter sauce

2 peberfrugter, skåret i strimler

2 rødløg, skåret i tynde både

4 spsk olivenolie

4 store kyllingebryster, skåret i tern

1-2 spsk rød karry (pulver)

2 dåser kokosmælk

3-4 spsk peanutbutter, smooth

1 tsk fish sauce

1 spsk saft fra lime

1 tsk soya

Salt og peber

Evt. lidt sukker

Derudover

Ris, spidskål eller blomkålsris

Saltede peanuts

Forårsløg, skåret ud i tynde skiver

Persille eller koriander

 

Fremgangsmåde

Kylling i cremet peanutbutter sauce

Svits peberfrugter, løg og hvidløg i olivenolie i en sauterpande. Tilsæt kyllingen og brun den af ved høj varme. Tilsæt rød karry. Skru ned på middelvarme og tilsæt kokosmælk og lad retten stå at simre lidt. Rør peanutbutter ud i saucen til saucen bliver dejlig cremet. Smag retten til med fish sauce, limesaft, soya, salt og peber, evt. sukker. Lad retten stå at simre i 15 minutter eller imens du koger ris.

Server retten med ris, fintsnittet spidskål eller blomkålsris og drys med peanuts, forårsløg og persille/koriander. Velbekomme!

Bedøm denne ret

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven