Knuste kartofler med hvidløgssmør
Opskrifter Livsstil Shop

Knuste kartofler med hvidløgssmør

Knuste kartofler med hvidløgssmør – Opskrift på de lækreste knuste kartofler med hvidløgssmør og parmesan. Knuste kartofler er perfekt tilbehør til aftensmaden. Knuste kartofler laves ved at koge kartofler møre, hvorefter man “knuser dem”, ved at trykke på dem med et glas eller lign. Herefter smøres de med hvidløgssmør og parmesan og bages i ovnen til de bliver gyldne og sprøde.

Knust kartofler

Knust kartofler er perfekt tilbehør til f.eks. kød og fisk til aftensmaden. Jeg har lavet dem med hvidløgssmør, men de kan også serveres med f.eks. fetadip eller ricottacreme, når de er afkølet lidt. Prøv også at smuldre feta udover eller dryp med pesto. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Knuste kartofler med hvidløgssmør

Kartofler, Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 45 min.
Ingredienser

Knuste kartofler med hvidløgssmør

1 kg kartofler

Hvidløgssmør

75 g smør

3 fed hvidløg, presset

1/2 tsk. salt

 

Revet parmesan, kan undlades

Frisk persille til pynt

 

 

Fremgangsmåde

Knuste kartofler med hvidløgssmør

Rens kartoflerne, med skræl, og kog dem møre i saltet vand.

Hvidløgssmør

Smelt smørret og tilsæt hvidløg og salt.

Tænd ovnen på 230 C varmluft.

Kom de kogte kartofler på en bageplade med bagepapir. Pres kartoflerne let ned med bunden af et glas. Pensl med hvidløgssmør og drys med parmesan. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 20-30 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde. Pynt med frisk persille. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.