Ricotta toast - Opskrift på toast med ricottacreme og bagte tomater
Opskrifter Livsstil Shop

Ricotta toast

Ricotta toast – Opskrift på sprøde toast med cremet ricottacreme og bagte tomater. Brød stegt i smør, cremet og blød ricottacreme, bagte tomater med hvidløg, olivenolie, flagesalt og basilikum udgør den perfekte og lækreste appetizer. Disse sprøde brød med ricottacreme smager så vidunderligt! Jeg har brugt et stykke lækkert og luftigt hjemmebagt toastbrød (den opskrift får i senere på året), men alt andet lækkert brød kan også bruges, f.eks. surdejsbrød.

Ricottacremen består af ricotta, fløde, olivenolie og salt, som blendes til det bliver tykt, fast og cremet. Jeg har brugt en sprøjtepose til at sprøjte cremen på brødet, men man kan også sagtens blot smøre det ud på brødet med en kniv. De bagte tomater kommer fra denne opskrift med fetadip. Rigtig god fornøjelse!

Husk at følge mig på de sociale medier for endnu mere inspiration: Instagram, Facebook og TikTok.

til 4-8 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Ricottacreme

250 g ricotta

1 dl piskefløde

1/2 tsk. salt

2 spsk olivenolie

Derudover

Bagte tomater fra denne opskrift

4 stk. toastbrød eller surdejsbrød, ristet

Frisk basilikum

Olivenolie

Salt og peber

Fremgangsmåde

Ricottacreme

Kom ingredienserne op i en foodprocessor eller blender og blend til det bliver tykt, fast og cremet. Kom cremen op i en sprøjtepose og klip et lille hul i enden (du kan også bare smøre cremen på brødet).

Bag tomaterne efter opskriften. Rist brødene på en pande med smør og skær dem over i to, så der er 8 halve stykker brød. Placer brødene på et fad. Sprøjt ricottacremen ud på brødene, pynt med bagte tomater, basilikum, olivenolie, salt og peber. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.