Kanelsnegle bagt med fløde - Frederikke Wærens

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kanelsnegle bagt med fløde

 

Kanelsnegle bagt med fløde – Opskrift på ekstra svampede og snaskede kanelsnegle bagte med fløde. Disse snegle er de ultimativt bedste snegle, jeg nogensinde har bagt. Jeg ved godt, at disse nemme og snaskede kanelsnegle er meget populære og min bedste opskrift i blandt mange derude, men nu tror jeg, at jeg har fået en ny favoritopskrift. Det særlige ved disse snegle er, at de, inden de bliver bagt, overhældes med fløde, som gør sneglene endnu mere snaskede og saftige og de får den bedste konsistens. Derudover smøres de færdigbagte kanelsnegle med en nem cream cheese frosting, som bare passer så godt til kanelsneglene.

Selve dejen er lavet uden æg, så opskriften kan laves i en vegansk udgave ved at bruge vegansk smørbar og vegansk fløde.  I stedet for cream cheese frostingen, så kan sneglene toppes med glasur.

Vil du gerne lave dine kanelsnegle dagen før og først bage dem på dagen, så kan du prøve min opskrift på koldhævede kanelsnegle. Fremgangsmåden på dem kan du også bruge til de her lækre kanelsnegle bagt med fløde. Hvis du godt kan lide de her snegle med fløde, kan du sikker også lide mine kanelsnegle med karamel. Rigtig god fornøjelse!

Kanelsnegle bagt med fløde

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 1 t. 30 min.
Tilberedning 1 t.
I alt 2 t. 30 min.

Ingredienser

Dej
Remonce
Cream cheese frosting
Derudover

Fremgangsmåde

Dej

Opløs gæren i den lune mælk i en røreskål. Tilsæt, sukker, kardemomme, salt og ca. halvdelen af melet og ælt dejen med dejkrogen. Tilsæt smør. Tilsæt mere mel og ælt dejen til den slipper skålens sider og bliver blank og smidig. Det tager ca. 5-10 minutter, afhængig af hvor kraftig din røremaskine er. Lad dejen hæve i skålen i 1 time under et fugtigt viskestykke.

Remoncen

Bland alle ingredienserne godt sammen med en gaffel og stil remoncen til side, til den skal bruges.

Cream cheese frosting

Pisk ingredienserne sammen til en ensartet frosting.

Sådan laver du sneglene

Rul dejen ud til en firkant på 60×45 cm på et meldrysset bord. Smør remoncen ud på dejen og rul dejen til en “pølse”. Skær ud til 16 snegle i alt og kom dem i et fad eller bradepande ( mit fad er 28×35 cm).

Jeg har brugt et fad, hvor bagepapir ikke er nødvendigt, men beklæd gerne med bagepapir. Lad sneglene efterhæve i 20 min.

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Hæld fløden udover sneglene og bag dem i ca. 20-25 min. Lad sneglene afkøle og smør frostingen ud på. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

40 kommentarer
  1. I din nemme opskrift bruger du marcipan for at gøre sneglene endnu mere snasket. Hvorfor bruger du ikke det i denne opskrift? Er marcipanen erstattet af fløden?

    1. Der er mange, der ikke kan lide eller kan tåle marcipan, så jeg har bare lavet en opskrift uden. Dog kan der sagtens tilsættes marcipan 🙂

  2. Lavede den til min søns fødselsdag, og alle gæsterne sagde det var de bedste kanelsnegle de havde smagt. Mega lækre og bløde!

  3. Du skriver tænd og ovnen på 200 grader og bag sneglene. Betyder det at man sætter dem ind når ovnen er kold? Eller skal ovnen lige varme op først? Jeg har nemlig en opskrift hvor de skal sættes ind i kold ovn

  4. Forsatan det er de bedste snegle jeg har prøvet! Det er nu 3 gange jeg har lavet dem, og laver dobbelt portion denne gang :p Fløden gør at de forblive bløde og snasket, selv dagen efter.

  5. Min absolutte yndlings opskrift på snegle – de bliver altid SÅ lækre både med og uden fløden hvis man skal koldhæve, vil du så ikke anbefale at koldhæve dejen inden den rulles ud, og så blot efterhæve de færdigformede snegle ved stuetemperatur? Og hvad med mængden af gær?

    1. Årh, så dejligt at høre! Det kan man sagtens, men man kan også lave dejen, lade den hæve i ca. 20 min.,forme til snegle og stille dem på køl natten over. Og så lade dem efterhæve og hæld fløde udover. Jeg ville tilsætte 15 g gær 🙂 Rigtig god fornøjelse!

  6. Dette er de BEDSTE kanelsnegle jeg nogensinde har lavet! Så bløde, snaskede og masser af smag 🤤 LAV DEM!!!

  7. Hej
    Kan man lave sneglene og fryse dem ned ‘rå’ i fadet – og så efter optøning lade dem efterhæve og bage?
    Mvh. Birgitte.

  8. Når man har samlet rullen med remonce, skåret den ud og lagt i fad, kan man så ligge de ubagte snegle på frost og tage dem op når man gerne vil bage dem?☺️☺️

Skriv en kommentar