Julefrikadeller – Opskrift på saftige og smagfulde julefrikadeller med julekrydderier. Disse julede frikadeller har en dejlig krydret smag fra julekrydderier. Der er bl.a. allehånde, nellike og kardemomme i farsen. Farsen røres sammen og sættes på køl i min. 1 time, men den kan sagtens stå i et par timer, så den kan trække smag fra krydderierne. Herefter formes farsen til frikadeller, som steges i rigeligt smør på en pande. Julefrikadellerne kan serveres til julefrokoster med f.eks. denne rødkålssalat med saltmandler og æbler.
Frikadellerne kan sagtens laves i en airfryer også. Du sparer en del fedtstof ved at lave frikadeller i airfryer, og jeg synes selv, at de bliver saftige og lækre.
Jeg har faktisk en hel kategori med forskellige deller, som du også kan komme i f.eks. et lækkert pitabrød. Frikadellerne er super gode at fryse ned, så kan der tages lidt op ad gangen afhængig af, hvor mange man skal bruge. Rigtig god fornøjelse!
Julefrikadeller
Ingredienser
Fremgangsmåde
Rør farsen med salt og lad det stå i 10 min. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør farsen til den er sammenhængende. Stil farsen på køl i 1 time, men gerne et par timer.
Varm en pande op med godt med smør. Form farsen til ca. 20 stk. frikadeller og steg dem på panden i ca. 5-6 min. på hver side eller indtil har taget farve. Server. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar