Rødkålssalat med saltmandler og æbler - Opskridt på frisk rødkålssalat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Rødkålssalat med saltmandler og æbler

Rødkålssalat med saltmandler og æbler – Opskrift på lækker frisk rødkålssalat med hjemmelavede saltmandler og friske æbler. Frisk rødkålssalat er en af mine favoritter på julebordet. Denne dejlige salat er fyldt med lækre sager som sprødt og saftigt rødkål og grønkål, friske æbletern, hjemmelavede saltmandler og en lækker sennepsdressing.

Det er skønt med et frisk, syrligt og sødt indslag til det lidt fede og tunge mad, og hvert år er det mig, der står for den friske rødkålssalat juleaften. Vi får selvfølgelig også den klassiske rødkål, som er varm. Du kan se min opskrift lige her. Jeg har også en anden opskrift på en skøn frisk rødkålssalat med bl.a. dadler, pecan nødder og granatæbler. Rigtig god fornøjelse!

Rødkålssalat med saltmandler og æbler

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Sennepsdressing
Salat

Fremgangsmåde

Sennepsdressing

Kom alle ingredienserne i en skål og pisk det sammen.

Salat

Bland snittet rødkål og grønkål sammen med  æbletern og saltmandler.

Vend dressingen i salaten og kom salaten på et fad eller en stor skål. Pynt evt. med ekstra mandler og æbletern. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar