Is med peanutbutter og nutella - Opskrift på nem cremet is
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Is med peanutbutter og nutella

Is med peanutbutter og nutella – Opskrift på den bedste cremede is med saltkaramel med kun 3 ingredienser. Denne is må være nr. 1 på listen over nemme is. Isen bliver lavet med piskefløde og kondenseret mælk som piskes sammen. Herefter kommes der nutella og smooth peanutbutter på og isen fryses. Der skal ikke bruges ismaskine, så derfor kan de fleste lave denne is. I ismassen kan der tilsættes forskellige ingredienser f.eks. knuste oreos, friske bær, lemoncurd eller prøv disse to varianter med cookie dough og snickers  eller denne variant med hakket Daim i. Denne is har jeg lavet i et ildfast fad. Server isen med friske bær og du har den perfekte dessert til f.eks. nytårsaften. Isen er også virkelig god til iskaffe eller til affogato. Rigtig god fornøjelse!

Du kan læse mit indlæg om forskellen på kondenseret mælk og dulce de leche lige her. Jeg skriver også, hvor man kan købe det.

[video width="640" height="390" src="https://frederikkewaerens.dk/wp-content/uploads/2021/08/Frederikke-Waerens-Is-med-peanutbutter-og-nutella-Video-2.mp4" /]

Is med peanutbutter og nutella

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning + 6 t.
I alt +6 t.

Ingredienser

Is med peanutbutter og nutella

Fremgangsmåde

Is med peanutbutter og nutella

Pisk fløde og kondenseret mælk sammen til en let flødeskum. Beklæd en form med bagepapir (eller kom isen i en beholder). Kom nutella og peanutbutter i glas og stil dem i en gryde med en smule vand. Varm vandet op ved middelvarme, sådan så nutella og peanutbutter smelter en smule og er nemmere at blande i isen. ´

Fordel halvdelen af isenmassen i formen og fordel halvdelen af nutella og peanutbutter ovenpå i swirls. Lav et lag mere og stil isen i fryseren i ca. 4-6 timer. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar