Avocado ispinde med lime - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Avocado ispinde med lime

 

Der er ikke noget bedre end hjemmelavet is i sådan et dejligt sommervejr! Disse cremede avocado ispinde er så lækre og ikke spor svære at lave. Hvis du ikke lige ligger inde med ispindeforme, så kan isen sagtens køres på ismaskine og fryses ned i en beholder og spises som normalt. Ellers kan jeg anbefale disse forme fra Nicolas Vahé, disse fra silikoneforme fra Kunst og Køkkentøj eller gå på jagt i Nettos spotvare hylder, der har jeg flere ispindeforme fra. Rigtig dejlig fredag til jer og nyd solen! Her kommer opskriften:

Avocado ispinde med lime

Ingredienser

Avocado is (ca. 10 ispinde):

Fremgangsmåde

Avocado is:

Blend alle ingredienserne sammen til en cremet og ensartet masse. Tilsæt evt. lidt mere honning, hvis du syntes isen skal være lidt sødere. Fordel avocadomassen i 10 ispindeforme og stil dem på køl i 5 timer eller gerne natten over. Velbekomme!

Tip: Du kan dyppe avocado isene i mørk chokolade – det er så godt!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar