Ispinde med hindbær og rabarber – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Ispinde med hindbær og rabarber

Vejret og temperaturen siger isvejr! Disse ispinde er helt perfekte at nyde i solen. De består af hindbær, fine rabarber fra haven og hvid chokolade overtræk. SÅ gode! Hvis du ikke lige har ispindeforme, så kan du også sagtens fryse isen i en bøtte og spise den som almindelig is. Prøv opskriften lige her:

 

Ingredienser

Hindbær-rabarberis:

200 g rabarber

200 g hindbær, frosne

250 g sukker

1 vaniljestang

Saft og skal fra 1/2 citron, økologisk

1/2 dl vand

3 dl sødmælk

2 dl fløde

Hvid chokoladeovertræk:

Ca. 400 g hvid chokolade

Fremgangsmåde

Hindbær-rabarberis:

Skyl rabarberne godt og skær dem ud i små stykker. Husk også at bruge den nederste del af rabarberne, der sidder alt den gode smag og den fine lyserøde farve. Kom rabarber, hindbær, sukker, vanilje, citron og vand op i en gryde. Kog det op i ca. 5 minutter eller indtil rabarberne er møre. Blend hele blandingen med en stavblender. Lad det køle lidt af i en skål. Tilsæt herefter mælk og fløde og kør blandingen på en ismaskine. Fordel ismassen i ispindeforme eller i en beholder. Kom isen i fryseren natten over.

Hvid chokoladeovertræk:

Smelt chokoladen over vandbad og hæld den op i et højt glas. Dyp ispindene i chokoladen og pynt med lige det du har lyst til f.eks. tørrede blomster, frysetørrede hindbær eller rabarber, sølv glimmer, mørk chokolade osv. Sæt ispindene på frys indtil de skal spises. Velbekomme!

Bedøm denne ret

2 Comments
  1. Kan man lave den is uden brug af ismaskine? Hvis ja, skal man så bare følge din opskrift fra “hjemmelavede ispinde med hindbær”?

    1. Ja, hvis du skal lave isen uden ismaskine, så vil jeg foreslå, at du bruger basen med kondenseret mælk og flødeskum fra hindbær-ispinde opskriften. Rigtig god fornøjelse! Kh Frederikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.