Havregrød med smag af havregrynskugler - Havregrød med havregrynskuglesmag
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Havregrød med smag af havregrynskugler

 

Havregrød med smag af havregrynskugler – opskrift på den lækreste havregrød med smag af havregrynskugler. Denne havregrød er inspireret af noget af det bedste juleknas/julegodter der laves i julen, nemlig havregrynskugler. Jeg elsker havregrynskugler, og det er total nostalgisk at spise havregrynskugler, det minder mig om barndom og hyggelige juletraditioner.

Jeg har før eksperimenteret med havregrynskugler og lavede på et tidspunkt disse fudge med smag af havregrynskugler og jeg har også lavet en hel havregrynskuglekage.  Her har jeg lavet havregrød med havregryn (of course), kakao, stærk kaffe, dadler, appelsin og kokosmel og det smager vildt lækkert!

Havregrød er en superhurtig og mættende morgenmad til daglig, hvor man bare kan nøjes med at give den lidt nødder og en lille håndfuld bær på toppen. I dette tilfælde kan man pynte med kokosmel og appelsinskal på toppen. Jeg bruger altid grov valsede havregryn, fordi jeg godt kan lide, at der er lidt struktur i grøden, men almindelige havregryn er selvfølgelig lige så godt. Du kan søde grøden med enten vaniljesukker eller dadler. Her har jeg brugt dadler, som jeg har skåret ud i små tern. Rigtig god fornøjelse!

Havregrød med smag af havregrynskugler

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 5
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Havregrød til 2 portioner

Fremgangsmåde

Havregrød til 2 portioner

Kom alle ingredienserne i en lille gryde og varm op til kogepunktet under omrøring.

Lad havregrøden koge i ca. 5 min ved svag varme. Husk at røre i den. Tilsæt evt. lidt mere vand eller mælk, hvis den bliver for tyk.

Hæld havregrøden op i to skåle og pynt med kokosmel og revet appelsinskal. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar