Klassiske havregrynskugler - Nemme klassiske havregrynskugler
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Klassiske havregrynskugler

Klassiske havregrynskugler – Opskrift på klassiske havregrynskugler med havregryn, smør, kakao og appelsin. Havregrynskugler er nok en af mine favoritter, når det gælder julekonfekt. Havregrynskugler minder mig om hyggestunder med min familie, hvor mine søskende og jeg hjalp min mor med at lave dem. Faktisk så lavede jeg også tit havregrynskugler sammen med mine veninder, når vi kom hjem fra skole. Alle kan lave havregrynskugler, og det er så hyggeligt at gøre det sammen med andre.

Jeg tilsætter appelsinsaft i massen, men man kan også tilsætte piskefløde eller stærk kaffe.

Havregrynskuglerne kan rulles i forskelligt pynt f.eks. kakao, kokosmel, hakkede hasselnødder eller farverigt krymmel. Jeg har lidt forskellige havregrynskugle-opskrifter: Havregrynskuglekage med chokolade ganache, havregrynskugle-fudge og havregrynskugler med nutella. Rigtig god fornøjelse!

Klassiske havregrynskugler

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Havregrynskugler
Desuden

Fremgangsmåde

Havregrynskugler

Kom alle ingredienserne i en skål og bland det sammen med hænderne til en ensartet masse. Tril massen til ca. 15 kugler og rul dem i f.eks. krymmel eller kokosmel. Stil havregrynskuglerne på køl indtil de skal spises. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

6 kommentarer

Skriv en kommentar