Gnocchi med ærter - Gnocchi i cremet sauce med ærter

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Gnocchi med ærter

Gnocchi med ærter – Opskrift på en lækker vegetarisk hverdagsret med gnocchi i cremet flødeostsauce med ærter og hvidvin. Denne super nemme, enkle og smagfulde ret er perfekt at servere i hverdagene. Retten består af gnocchi, som steges sprøde på panden i smør. Der laves en lækker sauce med bl.a. hvidløg, ærter, hvidvin, flødeost og citron. Jeg pynter retten med revet parmesan. Retten er vegetarisk, men man kan sagtens servere hvid fisk, laks eller stegt kylling til.

Normalt koger man gnocchi i et par minutter, men man kan også sagtens stege dem i stedet for, som jeg har gjort her. Det giver nogle sprøde og lækre gnocchi, som passer perfekt til denne ret.

Retten kan sagtens gøres mere grøn ved at tilsætte frisk spinat eller squash skåret i små tern. Prøv også min opskrift på gnocchi i cremet tomatsauce med burrata eller gnocchi i cremet svampesauce. Rigtig god fornøjelse!

Gnocchi med ærter

Opskrift til 3-4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Steg gnocchi i 2 spsk. smør på en pande. De skal være gyldne og sprøde. Hæld gnocchi på en tallerken og smelt de næste 2 spsk. smør på samme pande. Svits hvidløgene og tilsæt ærterne.

Hæld hvidvin på, lad det simre og tilsæt flødeosten. Rør flødeosten godt ud og tilsæt vand, citronsaft og citronskal. Smag til med salt og peber. Lad det simre i 5 min. under omrøring.

Hæld gnocchi i saucen. Server retten med revet parmesan udover. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar