Gnocchi i tomatsauce - Opskrift på gnocchi i cremet tomatsauce
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Gnocchi i tomatsauce

Gnocchi i tomatsauce – Opskrift på nem og lækker ret med gnocchi i cremet tomatsauce. Denne ret med gnocchi i tomatsauce er super nem og perfekt at servere til aftensmad i hverdagene. Retten består af en hurtig spicy tomatsauce med løg, hvidløg, chiliflager, tomatpure, hakkede tomater, madlavningsfløde og citronsaft. Der vendes kogte gnocchi i saucen og retten serveres med burrata og frisk basilikum. En dejlig nem hverdagsret, som kan serveres med en frisk salat til eller lækkert brød.

I stedet for burrata, så kan der drysses parmesan på ved servering. Prøv også min opskrift på stegt gnocchi med rosenkål, honning og bacon. Rigtig god fornøjelse!

Gnocchi i tomatsauce

Pastaretter til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Tomatsauce
Desuden

Fremgangsmåde

Tomatsauce

Svits løg og hvidløg i smør. Tilsæt chiliflager, tomatpure, hakkede tomater og madlavningsfløde. Lad det stå og simre i 5-10 min.

Kog gnocchi som angivet på pakken.

Smag tomatsaucen til med citronsaft og salt og peber. Vend gnocchi i tomatsaucen.

Server gnocchi i tomatsauce med burrata og frisk basilikum på. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar