Glutenfrie ostevafler - Opskrift på de bedste glutenfrie vafler med ost
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Glutenfrie ostevafler

Glutenfrie ostevafler – opskrift på de lækreste glutenfrie ostevafler med revet mozzarella og revet cheddar. Disse vafler smager virkelig godt, og de er meget nemme at lave. Jeg viste jer vaflerne på min story på Instagram, og I var ret vilde efter at få en opskrift på dem. Vaflerne består kun af æg, creme fraiche, ost og krydderier. De kan enten spises med toppings på, som f.eks. laks, kylling, pesto, hummus og grøntsager eller de kan klappes sammen om ost og skinke og varmes i en toaster. Vaflerne kan pakkes ind i staniol og opbevares på køl i ca. 4-5 dage eller de kan fryses ned og blot varmes i ovnen eller på en brødrister. Prøv også mine søde glutenfrie vafler med citron, flødeskum og bær eller helt klassiske sprøde vafler. Rigtig god fornøjelse!

Glutenfrie ostevafler

Vafler, til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Glutenfrie ostevafler ( 5 stk.)

Fremgangsmåde

Glutenfrie ostevafler

Kom æg, creme fraiche og krydderier i en skål og blend det med en stavblender. Tilsæt herefter revet ost og rør rundt. Lad vaffeldejen stå og hvile, imens dit vaffeljern varmer op. Bag vaflerne i ca. 2-3 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde. Læg de færdigbagte vafler på en rist og lad dem afkøle. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar