Glutenfrie fiberboller - opskrift på nemme og lækre boller
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Glutenfrie fiberboller

Disse glutenfrie fiberboller er super nemme at bage! De er fyldt med gode ting og sager, som f.eks. hytteost, kerner og frø. Du kan helt selv vælge hvilke kerner og frø du vil tilsætte i dejen. Det er også super lækkert at tilsætte lidt tørret oregano. Bollerne er perfekte som burgerboller, sandwichboller eller bare lune med smør. Jeg prøver selv at undgå for meget gluten i øjeblikket og derfor er disse boller helt perfekte, hvis man savner en bolle. Jeg har også et par andre glutenfrie opskrifter: Glutenfri chokoladekage, glutenfri nøddebund og disse bananvafler, hvor havregrynene kan erstattes med glutenfrie. God fornøjelse!

Glutenfrie fiberboller

Ingredienser

Fremgangsmåde

Glutenfrie fiberboller:

Kom æg, hytteost, salt og olie en en skål og blend det med en stavblender til der ikke er flere klumper i. Bland mandelmel, hampefrø, solsikkekerner, chiafrø, hørfrø, FiberHUSK og bagepulver sammen i en skål og rør det grundigt sammen med æggemassen med en grydeske eller en håndmixer.

Lad dejen stå i ca. 10 minutter, så kerner og frø kan suge noget af væsken til sig. Imens tænder du ovnen på 200 C varmluft.

Form 8 lige store boller med to våde skeer og placer bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag bollerne i ca.20-22 minutter til de er gyldne og sprøde. Lad bollerne køle af og nyd dem! Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar