Opskrift på æltefri boller med havregryn og græskarkerner
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Æltefri boller med havregryn og græskarkerner

Åh altså! Disse boller blev helt vildt gode, så gode, at jeg kom til at spise to med smør på. De minder meget om disse boller med grahamsmel og solsikkekerner.  Bollerne er perfekte til morgenbordet søndag morgen eller som sandwichbrød til frokosten. Jeg håber, at du har lyst til at prøve opskriften af. God fornøjelse!

Æltefri boller med havregryn og græskarkerner

Ingredienser

Dej til ca. 12 boller:

Fremgangsmåde

Boller:

Opløs gæren i det lunkne vand i en stor skål. Tilsæt havregryn og A38 og lad det stå i 10 minutter. Tilsæt salt, honning og græskarkerner i skålen. Bland de 3 forskellige mel og rør det i lidt adgangen imens du rører rundt i dejen med en ske. Rør rundt indtil dejen bliver til en ensartet masse. Dejen skal være lidt klistret og våd. Dæk skålen til med et viskestykke og lad dejen hæve i 2 timer ved stuetemperatur.

Når dejen har hævet en time tændes ovnen, med en bageplade i, på 250 C, imens dejen fortsat hæver. Sæt bollerne med to våde skeer på et stykke bagepapir og træk bagepapiret over på den varme plade. Drys evt. lidt ekstra græskarkerne på bollerne. Bag bollerne nederst i ovnen i ca. 14-16 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde når du banker på dem. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar