Fudge med hvid chokolade og tyrkisk peber - Fudge med 3 ingredienser

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL NYTÅRSAFTEN LIGE HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fudge med hvid chokolade og tyrkisk peber

Fudge med hvid chokolade og tyrkisk peber – Opskrift på nemme og lækre fudge stykker med hvid chokolade og Tyrkisk peber bolcher. Disse fudge med chokolade består kun af 3 ingredienser: Chokolade, kondenseret mælk og hakkede Tyrkisk peber bolcher. Der kan også bruges lakridspulver i stedet for lakrids bolcher. Det er så nemt at lave denne slags fudge, og det kræver ikke det helt store udstyrstykke at trylle lækkert fudge frem.

Til denne opskrift har jeg brugt 1 slags chokolade, nemlig en blanding af både mørk chokolade og mælkechokolade, men man kan altså også lave den med mælkechokolade eller mørk chokolade. Det smager også lækkert med havsalt på toppen, som giver et perfekt modspil til den søde fudge. Fudgen skal stå på køl et par timer, for at sætte sig og blive fast, men man kan med fordel lave fudge en dag i forvejen, så man blot skal skære den ud, når den skal serveres. Fudgen er perfekt at serveres til jul som en del af konfekten.

Jeg har en del forskellige fudge opskrifter på bloggen, fordi man kan nemlig lave fudge på mange måder. Denne fudge er f.eks. lavet ved at koge en karamel, hvor der vendes hvid chokolade i. Se mange flere fudge opskrifter samt karameller her. Rigtig god fornøjelse!

Fudge med hvid chokolade og tyrkisk peber

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning + 2 t.
I alt +2 t.

Ingredienser

Fudge med hvid chokolade og tyrkisk peber

Fremgangsmåde

Fudge med hvid chokolade og tyrkisk peber

Smelt chokoladen ved lav varme enten over vandbad eller i mikroovnen. Lad chokoladen afkøle en smule. Rør forsigtigt den kondenserede mælk i chokoladen og rør det sammen til en ensartet masse (den skal blive tyk).

Fordel massen i en form på ca. 20×20 cm beklædt med bagepapir eller husholdningsfilm eller i bunden af en brødform. Drys med hakkede Tyrkisk peber bolcher og stil fudgen på køl i ca. 2 timer eller indtil fudgen har sat sig. Skær fudgen ud i stykker og server. De kan opbevares på køl i en luftæt beholder. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Hej Frederikke. Jeg har forsøgt mig med denne opskrift, men fudgen bliver ikke særligt hård. Kan det skyldes at det ikke koges op?

    1. Den skal ikke koges op. Fudgen er blød i konsistensen, men skal stå på køl længe til den bliver skærefast 🙂

Skriv en kommentar