Fudge med hvid chokolade og tyrkisk peber – Opskrift på nemme og lækre fudge stykker med hvid chokolade og Tyrkisk peber bolcher. Disse fudge med chokolade består kun af 3 ingredienser: Chokolade, kondenseret mælk og hakkede Tyrkisk peber bolcher. Der kan også bruges lakridspulver i stedet for lakrids bolcher. Det er så nemt at lave denne slags fudge, og det kræver ikke det helt store udstyrstykke at trylle lækkert fudge frem.
Til denne opskrift har jeg brugt 1 slags chokolade, nemlig en blanding af både mørk chokolade og mælkechokolade, men man kan altså også lave den med mælkechokolade eller mørk chokolade. Det smager også lækkert med havsalt på toppen, som giver et perfekt modspil til den søde fudge. Fudgen skal stå på køl et par timer, for at sætte sig og blive fast, men man kan med fordel lave fudge en dag i forvejen, så man blot skal skære den ud, når den skal serveres. Fudgen er perfekt at serveres til jul som en del af konfekten.
Jeg har en del forskellige fudge opskrifter på bloggen, fordi man kan nemlig lave fudge på mange måder. Denne fudge er f.eks. lavet ved at koge en karamel, hvor der vendes hvid chokolade i. Se mange flere fudge opskrifter samt karameller her. Rigtig god fornøjelse!
Fudge med hvid chokolade og tyrkisk peber
Ingredienser
Fudge med hvid chokolade og tyrkisk peberFremgangsmåde
Fudge med hvid chokolade og tyrkisk peber
Smelt chokoladen ved lav varme enten over vandbad eller i mikroovnen. Lad chokoladen afkøle en smule. Rør forsigtigt den kondenserede mælk i chokoladen og rør det sammen til en ensartet masse (den skal blive tyk).
Fordel massen i en form på ca. 20×20 cm beklædt med bagepapir eller husholdningsfilm eller i bunden af en brødform. Drys med hakkede Tyrkisk peber bolcher og stil fudgen på køl i ca. 2 timer eller indtil fudgen har sat sig. Skær fudgen ud i stykker og server. De kan opbevares på køl i en luftæt beholder. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Hej Frederikke. Jeg har forsøgt mig med denne opskrift, men fudgen bliver ikke særligt hård. Kan det skyldes at det ikke koges op?
Den skal ikke koges op. Fudgen er blød i konsistensen, men skal stå på køl længe til den bliver skærefast 🙂