Fudge barer med havregryn - Opskrift på fudge barer med havregrynsdej
Opskrifter Livsstil Shop

Fudge barer med havregryn

Fudge barer med havregryn – Opskrift på nemme og lækre fudge barer med havregrynsdej. Disse barer er inspireret af Starbucks Oatmeal Fudge bars, her lavet i en hjemmelavet udgave. Barerne består af en havregrynsdej som bages med en chokolade fudge. Selve havregrynsdejen er lavet udfra min opskrift på havregrynsbarer med chokolade og karamel. Fudge delen består af kondenseret mælk, smør, chokolade og salt.

Barerne kan sagtens laves dagen inden de skal serveres, da kage har godt af at stå på køl og sætte sig. Den er nemlig meget nemmere at skære ud, når den er helt kold. Rigtig god fornøjelse!

Fudge barer med havregryn

Barer til 8-10 personer
Forberedelse 30 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Havregrynsdej

165 g havregryn

250 g hvedemel

225 g brun farin

2 tsk. bagepulver

2 æg

200 g smør, smeltet

1 tsk. vaniljepulver

1 lille nip salt

Fudge lag

1 dåse kondenseret mælk

100 g smør

200 g mørk chokolade

1 lille nip salt

Fremgangsmåde

Havregrynsdej

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet sammenhængende masse. Beklæd en form på ca. 28 x 28 cm med bagepapir og fordel halvdelen af dejen i formen.

Fudge lag

Kom kondenseret mælk, smør, chokolade og salt i en lille gryde. Smelt det under omrøring ved lav varme. Rør det sammen til en blank og tyk masse. Hæld massen på dejen i formen. Dæk fudge laget med den anden halvdel af dejen. Bag i 30 min.

Stil herefter på køl i 1-2 timer eller indtil kagen har sat sig. Skær fudge barerne ud i firkanter og server. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.