Glædelig 24. december. Den sidste låge i min julekalender her på bloggen byder på konfekt med marcipan og kirsebær. Denne konfekt er virkelig nem og hurtig at lave hvis du lige her, inden i aften, mangler noget til godtebordet. Jeg har dyppet marcipanen i mørk chokolade, men du kan også bruge mælkechokolade eller hvid chokolade.
Tusind tusind tak fordi I har været SÅ mange, der har været inde at besøge mine juleopskrifter her i løbet af december. Tak for alle de søde beskeder I har sendt og for alle de stories, og opslag jeg er blevet tagget i på Instagram, når I har brugt mine opskrifter. Jeg håber, at I får en vidunderlig jul med dem I holder af. Rigtig glædelig jul og vi ses snart igen, når der går nytårsopskrifter i den!
Ingredienser
Konfekt med marcipan og kirsebær (ca. 12 stk.)
En smule flormelis
300 g marcipan
Et par skefulde syltede kirsebær
200 g mørk chokolade
Mandelsplitter f.eks. vendt i guldstøv
Fremgangsmåde
Konfekt med marcipan og kirsebær
Drys lidt flormelis ud på bordet og rul marcipanen fladt ud. Placer kirsebær i midten af marcipanen og rul den sammen til en lang pølse. Skær ud i ca. 12 lige store stykker.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad og dyp marcipanstykkerne heri. Drys mandelsplitter ovenpå og stil marcipanstykkerne på køl indtil chokoladen er størknet. Server konfekt-stykkerne. Velbekomme!