Fudge barer med havregryn - Opskrift på fudge barer med havregrynsdej
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fudge barer med havregryn

Fudge barer med havregryn – Opskrift på nemme og lækre fudge barer med havregrynsdej. Disse barer er inspireret af Starbucks Oatmeal Fudge bars, her lavet i en hjemmelavet udgave. Barerne består af en havregrynsdej som bages med en chokolade fudge. Selve havregrynsdejen er lavet udfra min opskrift på havregrynsbarer med chokolade og karamel. Fudge delen består af kondenseret mælk, smør, chokolade og salt.

Barerne kan sagtens laves dagen inden de skal serveres, da kage har godt af at stå på køl og sætte sig. Den er nemlig meget nemmere at skære ud, når den er helt kold. Rigtig god fornøjelse!

Fudge barer med havregryn

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Havregrynsdej
Fudge lag

Fremgangsmåde

Havregrynsdej

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet sammenhængende masse. Beklæd en form på ca. 28 x 28 cm med bagepapir og fordel halvdelen af dejen i formen.

Fudge lag

Kom kondenseret mælk, smør, chokolade og salt i en lille gryde. Smelt det under omrøring ved lav varme. Rør det sammen til en blank og tyk masse. Hæld massen på dejen i formen. Dæk fudge laget med den anden halvdel af dejen. Bag i 30 min.

Stil herefter på køl i 1-2 timer eller indtil kagen har sat sig. Skær fudge barerne ud i firkanter og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar