Fladbrød uden gær – Opskrift på bløde og luftige fladbrød lavet uden gær. Disse fladbrød eller pandebrød er så lækre og virkelig nemme og hurtige at lave. Dejen er lavet uden gær, men med bagepulver i stedet for. Det giver en dejlig blød og luftig dej, som er hurtig at lave, da den ikke skal hæve. Brødene bages på en varm pande og pensles efterfølgende med en hvidløgsolie med frisk persille i.
Fladbrødene kan bruges til mange lækre ting. Brødene kan dyppes i hummus, pesto eller tzatziki. Derudover er brødene perfekte til butter chicken, dhal og chicken tikka masala. Rigtig god fornøjelse!
Fladbrød uden gær
Ingredienser
Fladbrød uden gærFremgangsmåde
Fladbrød uden gær
Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål og hæld dejen ud på et meldrysset bord. Ælt dejen sammen på bordet og tilsæt evt. mere mel, hvis dejen er for klistret.
Del dejen i 6-8 stykker og tril til boller. Rul bollerne ud til flade brød med en kagerulle. Bag et brød adgangen på en meget varm pande. Bag brødet i ca. 2 min. på hver side.
Hvidløgsolie
Bland ingredienserne sammen. Pensl hvidløgsolien på fladbrødene. Server brødene straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar