Fiskefrikadeller med chili og forårsløg – Opskrift på de bedste spicy fiskefrikadeller/fishcakes med chili og forårsløg. Disse fiskefrikadeller er de bedste jeg nogensinde har lavet! Det smager helt vildt godt og så er de virkelig nemme at lave. Fiskefrikadellerne er inspireret af asiatiske fishcakes, men de er lavet på min egen måde. Fiskefarsen er rørt sammen med bl.a. rød chili, forårsløg, hvidløg, pankorasp, soya og sesamfrø. Man kan også sagtens tilsætte finthakket persille eller koriander til farsen. Jeg har serveret fiskefrikadellerne sammen med en lækker mayo med jalapenos, hvidløg og lime. Fiskefrikadellerne kan også serveres til rugbrød eller kartoffelsalat.
Prøv også min opskrift på frikadeller med feta, oliven og soltørrede tomater eller min opskrift på kyllingefrikadeller med chili og gulerod. Rigtig god fornøjelse!
Fiskefrikadeller med chili og forårsløg
Ingredienser
Fiskefrikadeller med chili og forårsløg (ca-16-18 stk.)Fremgangsmåde
Fiskefrikadeller med chili og forårsløg
Rør farsen godt rundt. Tilsæt alle ingredienserne og rør sammen til en ensartet fars. Lad farsen stå at trække på køl i ca. 30 minutter.
Varm en pande op med olie eller smør og steg fiskefrikadellerne i ca. 3 minutter på hver side. Server straks. Velbekomme!
Mayo med lime og jalapenos
Imens farsen står på køl laves mayo. Rør mayo sammen med jalapenos, hvidløg, lime og smag til med salt og peber. Kom det op i en lille skål og stil på køl indtil servering.
Skriv endelig en kommentar