Dumle snacks med Cornflakes, Rice Krispies og appelsin
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Dumle snacks

Dumle snacks – Opskrift på Dumle snacks med Cornflakes, Rice Krispies og appelsin. Dumle snacks er chokolader, som man kan købe i de fleste supermarkeder. Her har jeg lavet dem selv, og de består af en Dumle karamel, som dækkes med en chokoladeblanding med mælkechokolade og Rice Krispies. For at gøre det ekstra crispy og lækkert, så har jeg også tilsat knuste Cornflakes og revet appelsinskal til chokolademassen. De er super lækre og virkelig nemme at lave.

Dumle snacks kan serveres som en del af julegodterne og de minder jo faktisk lidt om den klassiske julegodte cornflakestoppe med mandler og rosiner. Dumle snacks kan holde sig i 1-2 uger på køl i en bøtte med låg. Rigtig god fornøjelse!

Dumle snacks

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 1 t.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Smelt mælke chokoladen i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen og rør Rice Krispies, knuste cornflakes  og appelsinskal i.

Placer Dumle karamellerne på et skærebræt beklædt med bagepapir. Kom en spiseske af chokoladeblandingen på hver Dumle, så karamellen er dækket. Stil skærebrættet på køl i 1 time.

Server straks eller opbevar Dumle snacks i en bøtte på køl. Velbkomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar