Dumle snacks med Cornflakes, Rice Krispies og appelsin
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Dumle snacks

Dumle snacks – Opskrift på Dumle snacks med Cornflakes, Rice Krispies og appelsin. Dumle snacks er chokolader, som man kan købe i de fleste supermarkeder. Her har jeg lavet dem selv, og de består af en Dumle karamel, som dækkes med en chokoladeblanding med mælkechokolade og Rice Krispies. For at gøre det ekstra crispy og lækkert, så har jeg også tilsat knuste Cornflakes og revet appelsinskal til chokolademassen. De er super lækre og virkelig nemme at lave.

Dumle snacks kan serveres som en del af julegodterne og de minder jo faktisk lidt om den klassiske julegodte cornflakestoppe med mandler og rosiner. Dumle snacks kan holde sig i 1-2 uger på køl i en bøtte med låg. Rigtig god fornøjelse!

Dumle snacks

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 1 t.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Smelt mælke chokoladen i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen og rør Rice Krispies, knuste cornflakes  og appelsinskal i.

Placer Dumle karamellerne på et skærebræt beklædt med bagepapir. Kom en spiseske af chokoladeblandingen på hver Dumle, så karamellen er dækket. Stil skærebrættet på køl i 1 time.

Server straks eller opbevar Dumle snacks i en bøtte på køl. Velbkomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar