Cornflakestoppe med mandler og rosiner - Opskrift på konfekt med cornflakes
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cornflakestoppe med mandler og rosiner

Cornflakestoppe med mandler og rosiner – Opskrift på nem og lækker konfekt med cornflakes, chokolade, mandler og rosiner. Disse cornflakestoppe laver vi hvert år til jul i min familie. Det er så nemt at lave disse konfekttoppe og de smager så dejligt. Cornflakes og chokolade er et perfekt match og her får de to ingredienser selskab af seje rosiner og sprøde mandler. Cornflakestoppene kan sagtens laves uden rosiner og mandler eller med andre slags nødder og tørret frugt.

Jeg har lavet disse med mørk chokolade, men de kan også laves med mælkechokolade eller hvid chokolade. Jeg sætter cornflakes-massen i toppe på et stykke bagepapir, men de kan også laves i konfektforme eller muffinsforme. Denne slags konfekt er perfekt at lave lige i sidste øjeblik, hvis det f.eks. skal serveres juleaften. Rigtig god fornøjelse!

Cornflakestoppe med mandler og rosiner

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Cornflakestoppe med mandler og rosiner (ca. 20 stk.)
Pynt

Fremgangsmåde

Cornflakestoppe med mandler og rosiner

Smelt chokoladen i en skål over vandbad eller i mikroovnen. Vend cornflakes, rosiner og hakkede mandler i chokoladen.

Beklæd et skærebræt med bagepapir og og sæt ca. 20 toppe af cornflakes-massen på bagepapiret. Du kan også lave cornflakes toppe i konfektforme eller muffinsforme. Stil på køl indtil chokoladen har sat sig.

Jeg har pyntet med lidt smeltet hvid chokolade ovenpå. Opbevar cornflakestoppene i en lufttæt beholder et køligt sted, ikke i køleskabet. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar