Dumle chips – Opskrift på sprøde Dumle chips med kun 1 ingrediens. Disse Dumle chips er sjove at lave og er perfekte at servere sammen med f.eks. isdessert eller som crunch på en kage. Dumle chips er så nemme at lave, da det blot er Dumle karameller, som bages i ovnen og flyder ud og bliver til sprøde chips. Enten kan man bare spise dem som de er eller også, så kan man forme dem, ligesom jeg har gjort med disse nøddetuiles, imens de stadig er lune. Pynt denne kage med Dumle chips eller spise Dumle chips sammen med denne cremede kaffeis. Rigtig god fornøjelse!
Dumle chips
Ingredienser
Dumle chipsFremgangsmåde
Dumle chips
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Beklæd en bageplade med bagepapir og placer Dumle karamellerne på bagepapiret, med lidt plads imellem. Bag Dumle i ca. 8 minutter indtil de er flydt ud, fået farve og bobler. Lad dem afkøle på bagepapiret og løsn dem forsigtigt fra papiret. Opbevar dem i en kagedåse, hvis ikke de skal spises med det samme. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Har du prøvet med andre karameller?
Nej, har kun prøvet med Dumle 🙂
Prøvede med Riesen. Samme resultat. Smager som en chokolade cookie.