Dumle chips - Opskrift på sprøde Dumle chips med kun 1 ingrediens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Dumle chips

Dumle chips – Opskrift på sprøde Dumle chips med kun 1 ingrediens. Disse Dumle chips er sjove at lave og er perfekte at servere sammen med f.eks. isdessert eller som crunch på en kage. Dumle chips er så nemme at lave, da det blot er Dumle karameller, som bages i ovnen og flyder ud og bliver til sprøde chips. Enten kan man bare spise dem som de er eller også, så kan man forme dem, ligesom jeg har gjort med disse nøddetuiles, imens de stadig er lune. Pynt denne kage med Dumle chips eller spise Dumle chips sammen med denne cremede kaffeis. Rigtig god fornøjelse!

Dumle chips

Opskrift til 4-8 personer
Tilberedning 10 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Dumle chips

Fremgangsmåde

Dumle chips

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Beklæd en bageplade med bagepapir og placer Dumle karamellerne på bagepapiret, med lidt plads imellem. Bag Dumle i ca. 8 minutter indtil de er flydt ud, fået farve og bobler. Lad dem afkøle på bagepapiret og løsn dem forsigtigt fra papiret. Opbevar dem i en kagedåse, hvis ikke de skal spises med det samme. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar