Croissant fastelavnsboller med creme og nutella – Opskrift på de nemmeste og lækreste fastelavnsboller af croissanter, nutella og vaniljecreme. Disse snyde fastelavnsboller, da selve “bollerne”/croissanterne er købt fra frost i Rema1000, er lynhurtige at lave. Jeg har fyldt dem med nutella og vaniljecreme. Denne vaniljecreme er faktisk også lidt en snyde creme, da jeg har brugt kagecreme på brev fra Dr. Oetker. Det tager ingen tid at lave, og når cremen har stået på køl vender jeg den med flødeskum. Hvis du gerne vil lave hjemmelavet vaniljecreme, så se opskriften lige her.
Det tager ingen tid at bage dem, hvis man nu skal lave og servere en hurtig omgang fastelavnsboller til gæster, hvor man ikke gider at stå flere timer i køkkenet. Jeg har købt croissanterne i Rema1000, men man kan også bruge fastelavnsbollerne fra Mette Munk, som man kan købe i de fleste supermarkeder op til fastelavn. Fastelavnsbollerne kan fyldes og pyntes med lige det, som man bedst kan lide. De er perfekte at servere til eftermiddagskaffen. Prøv også disse croissant fastelavnsboller. Rigtig god fornøjelse!
Croissant fastelavnsboller med creme og nutella
Ingredienser
VaniljecremeFremgangsmåde
Vaniljecreme
Lav kagecremen som beskrevet på pakken. Stil den på køl i 20 min. Pisk herefter fløden til en let skum og vend den forsigtigt i kagecremen. Kom vaniljecremen i en sprøjtepose med en stjernetyl.
Derudover
Skær croissanterne næsten igennem. Kom en spsk. nutella ind i croissanten og sprøjt vaniljecremen rundt i kanten og luk croissanten. Drys med kakaopulver. Server straks eller opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar