Croissant fastelavnsboller med skildpadder og chokoskum
Opskrifter Livsstil Shop

Croissant fastelavnsboller med SKILDPADDER® og chokoskum

Croissant fastelavnsboller med skildpadder og chokoskum – Opskrift på de nemmeste og lækreste fastelavnsboller af croissanter, SKILDPADDER® og chokoskum. Disse snyde fastelavnsboller, da selve “bollerne”/croissanterne er købt fra frost i Rema1000. Jeg har fyldt dem med kæmpe SKILDPADDER® fra TOMS og en lækker chokoskum.

Det tager ingen tid at bage dem, hvis man nu skal lave og servere en hurtig omgang fastelavnsboller til gæster, hvor man ikke gider at stå flere timer i køkkenet. Jeg har købt croissanterne i Rema1000, men man kan også bruge fastelavnsbollerne fra Mette Munk, som man kan købe i de fleste supermarkeder op til fastelavn. Fastelavnsbollerne kan fyldes og pyntes med lige det, som man bedst kan lide. De er perfekte at servere til eftermiddagskaffen. Rigtig god fornøjelse!

SKILDPADDE® er et registreret varemærke tilhørende Toms Gruppen, som ikke sponsorerer, autoriserer eller godkender denne hjemmeside.

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Fastelavnsboller til 4-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Chokoskum

5 dl piskefløde

30 g kakaopulver

30 g flormelis

Derudover

8 færdigbagte croissanter

8 SKILDPADDER®

Flormelis til drys

Fremgangsmåde

Chokoskum

Pisk fløden med kakao og flormelis til en fast skum. Pisk endelig ikke for meget, for så bliver skummet grynet. Kom chokoladeskum i en sprøjtepose med en stjernetyl.

Skær croissanterne næsten igennem. Mas en SKILDPADDE® og kom den ind i croissanten og  sprøjt skummet rundt i kanten luk croissanten. Drys med flormelis. Server straks eller opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.