Fastelavnsboller med chokoladeskum og hindbær - Nemme og hurtige
Opskrifter Livsstil Shop

Fastelavnsboller med chokoladeskum og hindbær

Fastelavnsboller med chokoladeskum og hindbær – Opskrift på de nemmeste og lækreste fastelavnsboller med chokoladeskum og hindbær. Disse fastelavnsboller er lidt en snyde-udgave, da selve bollerne er købt fra frost. Det er wienerbrødsdej, hvor de allerede er formet til boller med remonce i. Jeg har lavet fastelavnsbollerne med hindbærsyltetøj i midten, en lækker og nem chokoladeskum, smeltet chokolade på toppen samt friske hindbær.

Det tager ingen tid at bage dem, hvis man nu skal lave og servere en hurtig omgang fastelavnsboller til gæster, hvor man ikke gider at stå flere timer i køkkenet. Jeg har købt bollerne på nemlig.com, og de er fra Mette Munk, men man kan købe dem i de fleste supermarkeder op til fastelavn. Fastelavnsbollerne kan fyldes og pyntes med lige det, som man bedst kan lide. De er perfekte at servere til eftermiddagskaffen. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen.

Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Fastelavnsboller til 4-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Chokoladeskum

5 dl piskefløde

30 g kakaopulver

30 g flormelis

Derudover

8 stk. wienerbrød fastelavnsboller fra frost, f.eks. fra Mette Munk

8 spsk. hindbærsyltetøj

8 friske hindbær

50 g chokolade, smeltet

Fremgangsmåde

Chokoladeskum

Pisk fløden med kakao og flormelis til en fast skum. Pisk endelig ikke for meget, for så bliver skummet grynet. Kom chokoladeskum i en sprøjtepose med en stjernetyl.

Bag fastelavnsbollerne som angivet på pakken og lad dem afkøle.

Flæk fastelavnsbollerne og kom en spsk. hindbærsyltetøj på, sprøjt skummet rundt om syltetøjet og luk fastelavnsbollen. Pynt med en klat smeltet chokolade og slut af med et hindbær. Server straks eller opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.