Croissant fastelavnsboller med creme og nutella - Hurtige fastelavnsboller
Opskrifter Livsstil Shop

Croissant fastelavnsboller med creme og nutella

Croissant fastelavnsboller med creme og nutella – Opskrift på de nemmeste og lækreste fastelavnsboller af croissanter, nutella og vaniljecreme. Disse snyde fastelavnsboller, da selve “bollerne”/croissanterne er købt fra frost i Rema1000, er lynhurtige at lave. Jeg har fyldt dem med nutella og vaniljecreme. Denne vaniljecreme er faktisk også lidt en snyde creme, da jeg har brugt kagecreme på brev fra Dr. Oetker. Det tager ingen tid at lave, og når cremen har stået på køl vender jeg den med flødeskum. Hvis du gerne vil lave hjemmelavet vaniljecreme, så se opskriften lige her.

Det tager ingen tid at bage dem, hvis man nu skal lave og servere en hurtig omgang fastelavnsboller til gæster, hvor man ikke gider at stå flere timer i køkkenet. Jeg har købt croissanterne i Rema1000, men man kan også bruge fastelavnsbollerne fra Mette Munk, som man kan købe i de fleste supermarkeder op til fastelavn. Fastelavnsbollerne kan fyldes og pyntes med lige det, som man bedst kan lide. De er perfekte at servere til eftermiddagskaffen. Prøv også disse croissant fastelavnsboller. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Fastelavnsboller til 4-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Vaniljecreme

1 brev Dr. Oetker kagecreme

5 dl piskefløde

Derudover

8 færdigbagte croissanter

8 spsk. nutella

Kakaopulver til drys

Fremgangsmåde

Vaniljecreme

Lav kagecremen som beskrevet på pakken. Stil den på køl i 20 min. Pisk herefter fløden til en let skum og vend den forsigtigt i kagecremen. Kom vaniljecremen i en sprøjtepose med en stjernetyl.

Skær croissanterne næsten igennem. Kom en spsk. nutella ind i croissanten og sprøjt vaniljecremen rundt i kanten og luk croissanten. Drys med kakaopulver. Server straks eller opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.