Couscous salat med marineret halloumi - Opskrift couscous salat med marineret halloumi
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Couscous salat med marineret halloumi

Couscous salat med marineret halloumi – Opskrift på lækker couscous salat med marineret halloumi. Couscous salat er så skønt, lækkert og dejlig nemt og hurtigt at lave. Denne salat med couscous er fyldt med tomater, agurk, rødløg, dild og citronskal. På toppen er der stegt halloumi som har marineret i hvidløg, olie og citron. Derudover er der en lækker kærnemælksdressing til. Salaten kan serveres som et måltid eller den kan serveres med brød til eller til souvlaki med grillspyd.

Forslag til fyld

Udover agurk, tomat, rødløg og dild, så smager det også skønt med frisk persille, granatæblekerner, avocado, tranebær, fetaost, kylling, ristede mandler eller pinjekerner. Rigtig god fornøjelse!

 

Couscous salat med marineret halloumi

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Couscous salat med marineret halloumi
Marinade til halloumi
Kærnemælksdressing

Fremgangsmåde

Couscous salat med marineret halloumi

Bland couscous med grøntsagsboullion-terning, olivenolie og salt i en skål. Hæld kogende vand udover og kom et låg eller en tallerken over og lad det stå at trække i 10 minutter. Rør herefter rundt i couscous, så det ikke sidder for meget sammen i store klumper. Tilsæt tomater, agurk, rødløg, citronskal og rør det rundt. Hæld det over i et fad eller en skål.

Marinade til halloumi

Rør ingredienserne sammen og tilsæt halloumien i skiver. Lad det stå at trække i 10 minutter. Steg dem herefter på panden til de får en gylden farve.

Kærnemælksdressing

Rør creme fraiche og kærnemælk sammen og smag til med sukker, salt, peber og citronsaft.

Server couscous salaten med marineret halloumi på og kærnemælksdressingen. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar