Citrussalat med chilihonning - Opskrift på frisk salat med citrusfrugter
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Citrussalat med chilihonning

Citrussalat med chilihonning – Opskrift på frisk og saftig salat med citrusfrugter, chilihonning og frisk mynte. Citrussalt er så nemt og lækkert at lave. Det kræver blot en masse friske citrusfrugter, som skæres i skiver og lægges ud på et fad. Jeg har brugt appelsiner, lime, citroner, blodappelsiner og grapefrugter. Derudover er der chilihonning og olivenolie på citrusfrugterne samt frisk mynte. I stedet for den friske mynte kan der også drysses myntesukker på. Rigtig god fornøjelse!

Citrussalat med chilihonning

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Citrussalat med chilihonning

Skræl alle citrusfrugterne og skær dem i skiver. Placer citrusfrugterne på et fad.

Kom honning og chili i en lille gryde og giv det et hurtigt opkog under omrøring. Hæld chilihonning og olivenolie udover citrusfrugterne og pynt med friske mynteblade. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar