Cæsar pastasalat - Cæsar salat med pasta og kylling
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cæsar pastasalat

Cæsar pastasalat – Cæsar salat med pasta, kylling, croutoner og dressing, som den klassiske salat. En cæsar salat er altid en sikker vinder og det er en salat jeg tit bestiller, når jeg er på cafe. Jeg har lavet salaten i en udvidet udgave med pasta. Salaten er meget fyldig, og kan sagtens gøre det ud for et måltid, da salaten mætter mere, når der er pasta i. Der er også den klassiske dressing, hvor der bl.a. er ansjosfileter i, som giver en virkelig god smag af salt og umami. Croutonerne kan enten købes eller laves selv. Rigtig god fornøjelse!

Croutoner

4 skiver godt brød, f.eks. surdejsbrød

Olivenolie

Havsalt

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Skær brødskiverne i små tern og kom brødternene på en bageplade med bagepapir og dryp olivenolie på og drys med salt. Bag i ovnen i ca. 20 minutter til de får farve og er blevet sprøde.

Prøv også min opskrift på cæsar salat med sprøde kyllingestykker og bacon. Rigtig god fornøjelse!

Cæsar pastasalat

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Cæsar pastasalat
Cæsar dressing
Derudover

Fremgangsmåde

Cæsar pastasalat

Steg kyllingebryster på en pande i olivenolie og krydr med salt og peber. Steg til kyllingen er gennemstegt.

Cæsar dressing

Kan laves et par dage i forvejen og opbevares i køleskabet i en lufttæt beholder: Blend ingredienserne sammen til en ensartet, lidt tynd, dressing. Smag evt. til om der skal mere salt eller peber i.

Ved servering

Skær eller riv salaten ud i mindre stykker. Fordel salaten på et stort fad. Skær kyllingen ud i passende stykker og anret ovenpå salaten, fordel pasta, croutoner og parmesan på og dryp dressingen udover. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar