Butterdejstærte med squash og artiskok – Opskrift på butterdejstærte med senneps-creme, squash, mozzarella, artiskok og pinjekerner. Denne tærte er super lækker og virkelig nem at lave. Tærten består af butterdej som smøres med en creme fraiche creme med sennep. Ovenpå lægges squash, skåret i tynde skiver på et mandolinjern, frisk mozzarella, artiskok-hjerter og parmesan. Tærten bages og toppes efterfølgende med ekstra parmesan, ristede pinjekerner og frisk basilikum.
Det er en super nem tærte, som er perfekt at servere til aftensmad med en salat ved siden af eller som en del af en buffet eller til skovturen. Prøv også denne tærte med butterdej, feta og tomat eller denne tærte med karamelliseret løgcreme og artiskok. Rigtig god fornøjelse!
Butterdejstærte med squash og artiskok
Ingredienser
Butterdejstærte med squash og artiskokFremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Rør creme fraiche sammen med sennep, salt og sukker.
Rul butterdejen ud og placer den på en bageplade med bagepapir. Smør creme fraiche cremen ud på midten af butterdejen, sådan så der er 1-2 cm dej rundt i kanten.
Skær squash i tynde skiver på et mandolinjern. Fordel squash skiver på cremen samt artiskokhjerter. Bræk mozzarellaen ud i små stykker og fordel på tærten. Kom friskkværnet peber på.
Pensl olie rundt i kanten og drys med sesamfrø. Bag tærten i ca. 20-25 min. Drys med ekstra parmesan, pinjekerner og basilikum. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar