Butterdejstærte med tomat og feta - Opskrift på populær TikTok tomattærte
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Butterdejstærte med tomat og feta

Butterdejstærte med tomat og feta – Opskrift på den populære TikTok tærte med butterdej, fetacreme, tomater og dild. Denne tærte er simpelthen så lækker og virkelig nem og hurtig at lave. Tærten består af butterdej der bages sprødt og toppes med fetacreme, tomatskiver og dild. Super simpelt, men virkelig lækkert. Det er super fint at bruge forskellige tomater i forskellige farver og størrelser.

Tærten er bedst at servere lige når den er lavet, da den hurtigt bliver blød pga. fetacremen og tomaterne. Server tærten sammen med en grøn salat eller server den som en del af en større buffet. Prøv også disse aspargestærter med butterdej. Rigtig god fornøjelse!

Butterdejstærte med tomat og feta

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Butterdejstærte med tomat og feta

Fremgangsmåde

Butterdejstærte med tomat og feta

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær /snit butterdejen 2 cm ind hele vejen rundt i kanten. Prik huller i dejen med en gaffel i midten og pensl med æg. Bag butterdejen i ca. 12-15 min. Dejen hæver meget op. Pres dejen lidt ned med en ske.

Blend feta med creme fraiche og smag til med honning, olivenolie og peber. Smør fetacremen ud på tærten og fordel tomatskiverne. Drys med dild. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar