Butterdejstærte med tomat og feta - Opskrift på populær TikTok tomattærte
Opskrifter Livsstil Shop

Butterdejstærte med tomat og feta

Butterdejstærte med tomat og feta – Opskrift på den populære TikTok tærte med butterdej, fetacreme, tomater og dild. Denne tærte er simpelthen så lækker og virkelig nem og hurtig at lave. Tærten består af butterdej der bages sprødt og toppes med fetacreme, tomatskiver og dild. Super simpelt, men virkelig lækkert. Det er super fint at bruge forskellige tomater i forskellige farver og størrelser.

Tærten er bedst at servere lige når den er lavet, da den hurtigt bliver blød pga. fetacremen og tomaterne. Server tærten sammen med en grøn salat eller server den som en del af en større buffet. Prøv også disse aspargestærter med butterdej. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

Tærter til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Butterdejstærte med tomat og feta

1 rulle fersk butterdej

1 sammenpisket æg til pensling

200 g feta

200 g creme fraiche

1 spsk. olivenolie

1 spsk. honning

Peber

300 g blandede tomater, skåret i skiver

Frisk dild

 

 

Fremgangsmåde

Butterdejstærte med tomat og feta

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær /snit butterdejen 2 cm ind hele vejen rundt i kanten. Prik huller i dejen med en gaffel i midten og pensl med æg. Bag butterdejen i ca. 12-15 min. Dejen hæver meget op. Pres dejen lidt ned med en ske.

Blend feta med creme fraiche og smag til med honning, olivenolie og peber. Smør fetacremen ud på tærten og fordel tomatskiverne. Drys med dild. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.