Butterdejstærter med asparges - Små tærter med butterdej og asparges
Opskrifter Livsstil Shop

Butterdejstærter med asparges

Butterdejstærter med asparges – Opskrift på små tærter med butterdej, asparges, creme fraiche og parmesan. Disse små tærter er så lækre og meget nemme og hurtige at lave. De består af en rulle butterdej, som toppes med en creme fraiche blanding, asparges og parmesan. Tærterne kan serveres sammen med f.eks. en grøn frisk salat eller grillet kød. Tærterne kan også serveres som et del af et tapasbord eller buffet.

Friske grønne asparges er så lækre og man kan lave så mange godt retter med asparges. Prøv også disse asparges med butterdej, bacon og flødeost. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Tærter til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 25 min.
Ingredienser

Butterdejstærter med asparges

1 bundt friske grønne asparges

Olivenolie

1 rulle butterdej

1 æg

175 g creme fraiche 18%

Salt

Peber

4 spsk. fintrevet parmesan

1 æg til pensling

Fremgangsmåde

Butterdejstærter med asparges

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skyl asparges og bræk den nederste del af asparges af, der hvor det knækker naturligt. Drypasparges med lidt olivenolie.

Rul butterdejen ud og skær den i 4 firkanter. Skær butterdejen 1 cm ind, se billede.

Pisk æg, creme fraiche, salt og peber sammen. Smør det på de fire butterdejstykker og top med asparges og revet parmesan. Pensl med sammenpisket æg rundt i kanten. Bag i ca. 15 min. eller indtil gyldne. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.