Opskrift på butterdejshapsere med røget laks, flødeost, dild og citron.
Opskrifter Livsstil Shop

Butterdej med laks og flødeost

Butterdej med laks og flødeost – Opskrift på butterdejshapsere med røget laks, flødeost, dild og citron. Disse butterdejshapsere er så gode og hurtige og nemme at lave. De består af butterdej som fyldes med flødeost, frisk dild, laks og citronskal. Jeg elsker butterdej, og mine opskrifter med butterdej her på bloggen er altid meget populære. Det er så nemt, hurtigt og helt perfekt at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgenen og så serveres om aftenen. Denne portion giver 8 stk, men man kan sagtens gange opskriften op, eller lave mindre hapsere.

Prøv også min opskrift på butterdejsstænger med asparges, flødeost og bacon. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Appetizer til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 25 min.
Ingredienser

Butterdej med laks og flødeost

1 rulle fersk butterdej

8 spsk. flødeost

1 bundt frisk dild, finthakket

1 pakke røget laks i skiver, skåret ud i lidt mindre stykker

1 spsk. fintrevet citronskal

1 sammenpisket æg til pensling

 

 

Fremgangsmåde

Butterdej med laks og flødeost

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær butterdejsrullen ud i 8 lige store firkanter. Smør flødeost i midten af hver firkant og kom dild, laks og citronskal på. Luk de to modsatte hjørner sammen, så butterdejen lukker om noget af fyldet.

Pensl med æg. Bag i ovnen i ca. 15-20 minutter.  Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.