Butterdej med laks og flødeost – Opskrift på butterdejshapsere med røget laks, flødeost, dild og citron. Disse butterdejshapsere er så gode og hurtige og nemme at lave. De består af butterdej som fyldes med flødeost, frisk dild, laks og citronskal. Jeg elsker butterdej, og mine opskrifter med butterdej her på bloggen er altid meget populære. Det er så nemt, hurtigt og helt perfekt at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgenen og så serveres om aftenen. Denne portion giver 8 stk, men man kan sagtens gange opskriften op, eller lave mindre hapsere.
Prøv også min opskrift på butterdejsstænger med asparges, flødeost og bacon. Rigtig god fornøjelse!
Butterdej med laks og flødeost
Ingredienser
Butterdej med laks og flødeostFremgangsmåde
Butterdej med laks og flødeost
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skær butterdejsrullen ud i 8 lige store firkanter. Smør flødeost i midten af hver firkant og kom dild, laks og citronskal på. Luk de to modsatte hjørner sammen, så butterdejen lukker om noget af fyldet.
Pensl med æg. Bag i ovnen i ca. 15-20 minutter. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar